Mustafa Destici'nin acı günü

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin babası Ali İhsan Destici, 89 yaşında vefat etti.
Mevlüt Peker
|
31 Ocak 2023, Salı - 19:18
Mustafa Destici'nin acı günü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin babası Ali İhsan Destici, geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle kaldırıldığı Eskişehir Şehir Hastanesi'nde kısa süre doktor tedavisi uygulandıktan sonra alındığı yoğun bakım ünitesinde son nefesini vererek ahirete irtihal etti.

Hastaneye kaldırılırken sağlık durumuna ilişkin bilgi verilen Mustafa Destici ise programlarını iptal ederek Eskişehir'e hareket etti. Baba Destici'nin vefat haberi ise, BBP liderinin hastaneye gelişinde verildi.

Uzun yıllar ifa ettiği imamlık görevi ve kendisi gibi çok sayıda hafız yetiştirmesi, Fatih Medresesi Müderrislerinden Kurra Hafız Osman Efendinin de torunu olması sebebiyle memleketi Eskişehir'in Günyüzü ilçesi halkı tarafından tanınan Ali İhsan Destici, kamuoyunda ise Mustafa Destici'nin her fırsatta yaptığı ziyaret ve sosyal medya paylaşımlarındaki fotoğraflarıyla biliniyor.

Ali İhsan Destici'nin, Özgül Fahriye hanımefendi ile evliliğinden, aralarında Mustafa Destici'nin de olduğu 9 çocuğu bulunuyor.

Mustafa Destici'nin "ilk öğretmenim, ilk hocam, ilk ustam, ilk kahramanım" şeklinde andığı Ali İhsan Destici'nin Eskişehir'in Günyüzü ilçesine bağlı Gecek Köyü'nde toprağa verileceği öğrenildi.

BBP Genel Merkezi'nden açıklama yapıldı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin babası Ali İhsan Destici'nin vefat haberi, Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından duyuruldu.

Parti Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Büyük Birlik Partisi genel başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin babası Fatih Medresesi Müderrislerinden Kurra Hafız Osman Efendinin torunu Emekli İmam-Hatip ve âlim olan Ali İhsan Destici hoca 89 yaşında Eskişehir’deki hanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ederek, ahirete irtihal etti. Merhum Hocamıza Yüce Allah’tan rahmet, başta genel başkanımız olmak üzere tüm aile efradına, yakınlarına ve talebelerine başsağlığı-sabır diliyoruz. Muhterem babamızın Mekanı cennet, makamı âli olsun."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2065211/mustafa-desticinin-aci-gunu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.