Erdoğan, " Tek parti zihniyetine meydan okumaya hazırız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli Restorasyonu Tamamlanan Aydos Kalesi ve Sultan Korusu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan "14 Mayıs'ta tek parti zihniyetinin son çırpınışlarını sandığa gömeceğiz" dedi.
Onur Çetinkaya
|
03 Şubat 2023, Cuma - 15:37
Erdoğan, " Tek parti zihniyetine meydan okumaya hazırız"

Sultanbeyli Restorasyonu Tamamlanan Aydos Kalesi ve Sultan Korusu Açılış Töreni'nde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet partisine ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na  yönelik açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere üzerinden konuşan Erdoğan, "Bay bay Kemal'e 14 Mayıs'ta dersini vermeye hazır mısınız. Yandaşlarına ders vermeye hazır mısınız. Ben size inanıyorum. "diye konuştu.

" Tek parti zihniyetine meydan okumaya hazırız"

Tek parti özentisi faşist zihniyetin merhun Menderes'in "Yeter söz milletindir" diyerek yaptığı meydan okumayı hazmedemediklerini görüyoruz ifadelerini seslenen Cumhurbaşkanı, "Bizim gösterdiğimiz her başarı meydan okumaydı.14 Mayıs'ta gidilecek seçimlerde küresel güçleri arkasına alarak tek parti faşizmini hortlatmak isteyenlere karşı yeni bir meydan okumaya hazırlanıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde 'yeter söz de karar da gelecek de milletindir' diyerek karşınıza geliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Sözlerine devam eden Erdoğan, "CHP'nin başındaki zatın büyük hevesle sarıldığı Bay Kemal sıfatını terfi ettirdik. 14 Mayıs'ta adı ne oldu, bay bay Kemal'e çevireceğinizden şüphe duymuyorum. Ülkeyi 6 kişinin hırslarının oyuncağı haline getirmek isteyenlerin heveslerini inşallah kursaklarında bırakacağız. Bu zafer İstanbul'un da ayağına vurulan prangalardan kurtuluşunun da işareti olacak." diye kalabalığa hitap etti.

"Türkiye'nin Cumhur İttifakı'na ihtiyacı var

Millet ittifakını eleştiren Erdoğan," Hayatın her alanında daha ilerlememizi sağlayacak yatırımlara devam edeceğiz. Şunu yıkacağız, bunu yıkacağız... Sen kimsin, neyi yıkıyorsun? Türkiye'nin bir yıkım ekibine değil daha büyük eserler yapacak, daha büyük hizmetler getirecek AK Parti'ye, Cumhur İttifakı'na ihtiyacı var."  " dedi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2065828/erdogan--tek-parti-zihniyetine-meydan-okumaya-haziriz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.