Cumhurbaşkanı," Sen ancak turistik seyahat yaparsın"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Kazakistan temasları üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Erdoğan, "Bizim bu gidişlerimiz, birilerinin gidişlerine benzemez, sen ancak turistik seyahat yaparsın." diye konuştu.
Onur Çetinkaya
|
14 Ekim 2022, Cuma - 15:32
Cumhurbaşkanı," Sen ancak turistik seyahat yaparsın"

Zeytinburnu Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'ne katılan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair açıklamalar yaptı.

 "Sen ancak turistik seyahat yaparsın"

Kazakistan'da  gerçekleştirdiği temasla ilgili konuşan Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Amerika Birleşik Devletleri ziyaretine atıfta bulundu. Erdoğan," Bizim bu gidişlerimiz, birilerinin gidişlerine benzemez. sen ancak turistik seyahat yaparsın." ifadelerini kullandı.

"12 belediyen var ne yaptın" 

Zeytinburnun'da pek çok açılışı gerçekleştirdik.Toplu konutta ve kentsel dönüşümde ilçemizde önemli adımlar attık. Şimdi yeni bir kampanya başlattık. Türkiye'ye bugüne kadar milyonlarlaca konutu kazandırmış bir iktidar olarak, milyonlarca vatandaşımızı ev sahibi yapacağız açıklamasını yapan Cumhurbaşkanı, "Bu CHP, bu Bay kemal. Bay Kemal sen ancak turist seyahat yaparsın. 12 tane belediyen var. Sen o büyükşehirlerde ne yaptın onu söyle. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyken KİPTAŞ'ı kurdum. Süratle tarihte görülmemiş konutları yaptık. SSK'nın başındayken, çocuğunu torununu nasıl SSK'lı yaptın onun hesabını sorun." diye konuştu.

Erdoğan'dan seçim mesajı 

Vatandaşlara hitabı sırasında cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Erdoğan, "2023'te tercihinizi çok dikkatli yapmanızı istiyorum. Allah korusun, eski Türkiye günlerine dönersek bu tarihi fırsatı kaçırırız." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1836584/cumhurbaskani-sen-ancak-turistik-seyahat-yaparsin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.