Abdullah Gül’den depreme ilişkin açıklama geldi

Kahramanmaraş'taki 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Gül, "Bugün yaşanan deprem felaketinin ağır neticeleri ortaya çıktıkça acımız ve hüznümüz artıyor. Bu felaketin üstesinden gelebilmemiz için devlet ve millet dayanışmasını en üst seviyede göstermeliyiz" dedi.
Hande Akyol
|
06 Şubat 2023, Pazartesi - 15:16
Abdullah Gül’den depreme ilişkin açıklama geldi

Pazarcık merkezli 7.7'lik depremin ardından Kahramanmaraş 7.5'lik bir depremle daha sarsıldı. Deprem felaketinde çok sayıda can ve mal kaybı yaşanırken arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Çalışmalar devam ederken, siyasilerden de açıklamalar art arda gelmeye devam ediyor. 

"Devlet ve millet dayanışmasını en üst seviyede göstermeliyiz"

Yaşanan felaketin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşımda bulunarak, şu ifadelere yer verdi:

"Bugün yaşanan deprem felaketinin ağır neticeleri ortaya çıktıkça acımız ve hüznümüz artıyor. Bu felaketin üstesinden gelebilmemiz için devlet ve millet dayanışmasını en üst seviyede göstermeliyiz. Vatandaşlarımızın acısını paylaşıyor, bu kış kıyamette arama ve kurtarma çalışmaları yapan görevlilerimize kolaylıklar diliyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2066703/abdullah-gulden-depreme-iliskin-aciklama-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.