Mustafa Şentop'tan kan bağışı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Kahramanmaraş depreminin ardından TBMM Şeref Holünde Kızılay’ın açtığı kan bağışı kampanyasına katılarak bağışta bulundu.
Hande Akyol
|
06 Şubat 2023, Pazartesi - 16:34
Mustafa Şentop'tan kan bağışı

Kahramanmaraş depreminin yaraları sarılmaya devam ederken, kan bağışları da hızla sürüyor. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop'ta kan bağışında bulundu. Kan bağışı yapmadan önce açıklamalarda bulunan Şentop, Kızılay'ın kan alma ile ilgili kampanyalar yaptığını hatırlattı.

"Vatandaşlarımıza Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına katılmaları çağrısında bulunuyorum"

TBMM Başkanı halka çağrı yaparak, "Kan sürekli bir ihtiyaç. Belli bir dönemde gerekmiyor. Ancak yaşamış olduğumuz büyük depremle beraber elindeki stokların bölgeye sevk edildiğini söyledi ama ilave ihtiyaçlar olabileceğini belirtti. Bu sebeple kan verme konusu daha önemli konu haline geldi. Bütün vatandaşlarımıza bu konuda tavsiyede bulunuyorum. Çünkü başka bir yerden temin edilemeyen ihtiyaçtır. Vatandaşlarımıza Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına katılmaları çağrısında bulunuyorum. Arkadaşlarımızın yoğun bir ilgisi var" dedi.

Öte yandan, Mustafa Şentop'tan önce AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül'ün de kan bağışında bulunduğu öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2066734/mustafa-sentoptan-kan-bagisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.