ABB'den depremzedeler için giyim mağazası!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkente gelen depremzedelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri “ANFA Altınpark Giyim Mağazası”nı hayata geçiriyor.
Ecem Çetin
|
14 Şubat 2023, Salı - 13:54
ABB'den depremzedeler için giyim mağazası!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve Elbistan ilçesinde 7,6 şiddetinde meydana gelen depremler sonrası harekete geçen  Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yaraları sarmaya devam ediyor. 

Deprem bölgesinde çok sayıda personel ve araçla desteklerini sürdüren ABB,  Başkent’e gelen depremzedelerin barınma, kıyafet gibi ihtiyaçlarını karşılamaya da devam ediyor.

Belediye,  ANFA Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan fuar alanında "ANFA Altınpark Giyim Mağazası"nı depremzede vatandaşların hizmetine açılıyor. 

15 Şubat Çarşamba gününden itibaren talepte bulunan depremzedeler; TC kimlik numaraları ve ikametgâh kontrolü sonrasında ihtiyacı olan ürünleri buradan temin edebilecek.

Kıyafet, oyuncak ve battaniye gibi pek çok ürünün yer aldığı mağaza için ise Arcadium AVM önü, Keçiören Meydanı, Ayrancı Pazarı ve Göksu AVM önü olmak üzere toplamda 4 noktadan sıfır ürünlerin toplanma işlemine devam edilecek.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2069017/abbden-depremzedeler-icin-giyim-magazasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.