Sağlık çalışanının isyanı canlı yayına yansıdı

Adıyaman'da canlı yayın sırasında konuşmak istediğini belirten bir sağlık personeli ilin depremin sürecinde yalnız bırakıldığını söyledi. Bölgeye yeterince yardımın ulaştırılmadığını aktaran kadın "Bu kolonların altında, bu çimentoların altında hepinizin kanı var, tüm Türkiye’nin kanı var. Hani nerede kriz yönetimi. Çocukların hepsi öldü." diye konuştu.
Ankara Masası
|
14 Şubat 2023, Salı - 14:20
Sağlık çalışanının isyanı canlı yayına yansıdı

Depremin yıkıma neden olduğu illerden biri olan Adıyaman'da yayın yapan Habertürk ekibini gören bir sağlık çalışanı konuşmak istediğini söyledi.

Özel bir hastanede görevli olduğunu belirten sağlık personeli "Adıyaman’ı 3 gün boyunca kaderine terk ettiler. Biz yolda yürürken herkesin sesini duyduk. ‘İmdat yardım edin’ diye kulaklarımızı kapattık çünkü kimse buraya gelmedi. 3 gün sonra geldiler. İnsanlar burada soğuktan dondular. Soğuktan, açlıktan öldüler. Biz ne yapalım." dedi.

" Çocukların hepsi öldü"

Yetkili kimsenin Adıyaman'ı görmediğini ifade eden genç kadın "Cumhurbaşkanı buraya gelsin bakalım, yüzü yetiyor mu? Kim varsa gelsin. Adıyaman’da bir tane vekil yok. Bir tane insan yok. Bir tane üst düzey yönetici yok. Bu acı sadece bizim acımız galiba, sahipsiz bıraktınız Adıyaman’ı. Hepimizi sahipsiz bıraktınız. Bu kolonların altında, bu çimentoların altında hepinizin kanı var. Tüm Türkiye’nin kanı var. Tüm üst düzey yöneticilerin kanı var. Hani nerede kriz yönetimi. Hepsi öldü. Çocukların hepsi öldü." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2069023/saglik-calisaninin-isyani-canli-yayina-yansidi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.