Bahçeli'den "sporun kirli siyasete alet edilmesine" kınama!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin, sporun kirli siyasete alet edilmesini şiddetle kınadığını belirtti.
Mevlüt Peker
|
26 Şubat 2023, Pazar - 19:42
Bahçeli'den "sporun kirli siyasete alet edilmesine" kınama!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, sosyal medya platformu Twitter'daki @dbdevletbahceli onaylı hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin son asrın en büyük deprem felaketi ile mücadele etmeye çalışırken, Fenerbahçe-Konyaspor futbol maçında tribünlerden "istifa" sloganları atılmasının "şuursuzluk ve sorumsuzluk" olduğunu belirtti.

Bugünkü futbol müsabakaları olan Beşiktaş-Antalyaspor ile Galatasaray-Alanyaspor kulüpleri arasında gerçekleşecek maçlarda da aynı seslerin (istifa) yükselmesi durumunda bunun bir oyun olduğunu ve futbol kulüplerinin de bu oyuna geldiğini anlayacaklarını, kulüplerin tuzağa düşüşünün netleşeceğini kaydeden Devlet Bahçeli, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"MHP, depremde hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza yapılan saygısızlığı, ülkemizin böylesi hassas ve acılı günlerinde sporun kirli siyasete alet edilmesini şiddetle kınamaktadır. Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir. MHP, konunun takipçisidir. Türk futbolunu zillet ve rezalete mahkum etmek isteyenlere göz yummak, alttan almak, sessiz durmak geldiğimiz bu aşamada mümkün değildir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2071687/bahceliden-sporun-kirli-siyasete-alet-edilmesine-kinama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.