Disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Özcan’dan tepki!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinin kesin ihraç talebi ile disipline sevk etmesi üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özcan, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin üvey değil, öz evladıyım. Çizgim hiç değişmedi bundan sonra da değişmez.” dedi.
Mevlüt Peker
|
14 Haziran 2022, Salı - 14:50
Disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Özcan’dan tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Pazartesi (dün) yaptığı Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında parti içi konular masaya yatırıldı. Gündeme alınan konulardan biri ise, sıkça sığınmacılarla ilgili açıklama ve uygulamalarıyla gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın durumu idi.

Sığınmacılarla ilgili son olarak AK Partili kadın meclis üyesi Hacer Çınar ile aralarında geçen diyalogla konuşulan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için MYK toplantısından kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilmesi yönünde karar çıktı.

Sevk kararı sonrası ilk açıklamayı sosyal medya platformu Twitter'daki şahsi hesabından yapan CHP'li belediye başkanı Tanju Özcan şu ifadeleri kullandı:

“Ben siyaseti hiç kıvırmadan yaptım. Atatürkçü, bütün etnik kimlikleri kucaklayan bir Türk Milliyetçisi ve ülkesini çok seven bir anti-emperyalist olduğumu her fırsatta tekrarladım. Çizgim hiç değişmedi bundan sonra da değişmez. Cumhuriyet Halk Partisi’nin üvey değil, öz evladıyım.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1581419/disipline-sevk-edilen-bolu-belediye-baskani-ozcandan-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.