Kylian Mbappe: Türkiye'nin neler çektiğini tahmin edemiyorum

Futbol ailesinin düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyasına destekte bulunan Kylian Mbappe, Kahramanmaraş depremlerini "büyük trajedi" olarak nitelendirerek, "Hayal gücümüzün yetmeyeceği kadar büyük bir felaketti" ifadelerini kullandı.
Mevlüt Peker
|
02 Mart 2023, Perşembe - 01:06
Kylian Mbappe: Türkiye'nin neler çektiğini tahmin edemiyorum

Gençlik ve Spor Bakanlığının, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfının ve beIN Medya Grubunun ortak organizasyonuyla televizyon ve radyolardan canlı yayınlanan "Omuz Omuza" Yardım ve Dayanışma Kampanyası'na futbol dünyasının önemli isimleri de katıldı.

Acun Ilıcalı'nın moderatörlüğünü yaptığı programa bağlanan Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Kylian Mbappe de "Omuz Omuza" kampanyasına katkıda bulundu.

Programa görüntülü olarak katılan Kylian Mbappe, Kahramanmaraş depremlerini büyük bir trajedi olarak nitelendirerek, insanın hayal gücünün yetmeyeceği kadar büyük bir olay yaşandığını belirterek, Türkiye'nin neler çektiğini tahmin bile edemediğini söyledi.

"Omuz Omuza" kampanyasının bir parçası olmaktan gurur duyduğunun altını çizen Kylian Mbappe, çocukların hayallerinin kendisi için çok önemli olduğunu, elinde olan bütün imkanları onlara yardımcı olabilmek için kullanacağını belirterek, "Türkiye için her şey çok daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2072340/kylian-mbappe-turkiyenin-neler-cektigini-tahmin-edemiyorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.