Ümit Özdağ: "Muharrem İnce Whatsapp mesajıyla ayrıldı"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Muharrem İnce'nin 24 saat önce genel başkanların bulunduğu Whatsapp grubuna mesaj atarak ittifaktan ayrıldığını söyledi.
Ankara Masası
|
05 Mart 2023, Pazar - 09:15
Ümit Özdağ: "Muharrem İnce Whatsapp mesajıyla ayrıldı"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin ittifaktan ayrılık sürecine ilişkin konuştu.

K ayseri Kent Türk TV'nin canlı yayın konuğu olan Özdağ " O kendisini aday olarak görüyor ama halk yoğun bir şekilde Mansur Yavaş ismini talep ediyor. Ben Mansur Yavaş'a çağrı yaptığım zaman Muharrem İnce'nin böyle bir tepki verebileceğini tahmin ettim" diye konuştu. 

"Hakkınızı helal edin"

Özdağ, Muharrem İnce'nin ayrılığını genel başkanlara bildirdiğini ifade ederek "Bu ittifaktan çekildiğini bize bildirdi. Sayın İnce dört genel başkanın bulunduğu gruba 'ben bu ittifaktan çekiliyorum, hakkınızı helal edin' diyerek mesaj attı" açıklamasında bulundu.

" Sen partiyi niye kurdun o zaman?"

Muharrem İnce, Özdağ'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a  yaptığı çağrıya tepki göstererek "Sayın Özdağ bir partinin genel başkanı, ben de öyleyim. Mansur Yavaş'ta başka bir partinin Belediye Başkanı. Ben bunu siyasi nezaketsizlik olarak görürüm, doğru değil bu. Sen partiyi niye kurdun o zaman? Belediye önüne bizi davet ediyor, benim belediyede işim yok" diyerek tepki göstermişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2073919/umit-ozdag-muharrem-ince-whatsapp-mesajiyla-ayrildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.