Ak Partili Bülent Turan’ın Cumhurbaşkanı adayı olması için imza kampanyası

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, 2020'de "Kılıçdaroğlu aday olamaz. Kılıçdaroğlu 2023'te cumhurbaşkanı adayı olsun ben de cumhurbaşkanlığına adayım" diyen AK Partili Bülent Turan'ın aday olabilmesi için 100 bin imza kampanyası başlattı.
Ersin Küçükbarak
|
09 Mart 2023, Perşembe - 10:06
Ak Partili Bülent Turan’ın Cumhurbaşkanı adayı olması için imza kampanyası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı oldu.

Kılıçdaroğlu’nun adaylığı Ak Parti Meclis Grupbaşkanvekili Bülent Turan’ın 2020 yılında yaptığı bir açıklamayı akıllara getirdi.

 "Kılıçdaroğlu aday olamaz. Kılıçdaroğlu 2023'te cumhurbaşkanı adayı olsun ben de Çanakkale milletvekili Bülent Turan olarak cumhurbaşkanlığına adayım" diyen Turan’ın sözleri sosyal medyada tekrar gündem oldu.

Bülent Turan için 100 bin imza kampanyası

Sosyal medya kullancıları "Bülent Turan aday olacak mı?” sözlerini gündeme taşırken Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, Bülent Turan'ın aday olabilmesi için 100 bin imza kampanyası başlattıklarını duyurdu. Kampanya için ilk imzayı da Özsüer attı.

" Bir ironiyi bile anlamayacak kadar siyasi körsünüz"

Ak Partili Bülent Turan ise sosyal medya hesabından bir ironiyi bile anlamadıklarını belirterek şunları paylaştı:

"Bizim için en iyi aday hep Kemal Kılıçdaroğlu dedik. Kemal beyin adaylık sürecinde katkımız varsa ne mutlu bize! Bir ironiyi bile anlamayacak kadar 'siyasi kör' olanlara 4 ay önce neden adaylıktan çekildiğimizi gerekçeleriyle anlatmıştık. Yoksa; Güçlü Türkiye yolunda adayımız net. Bize sıradan, hatta öncesinde açıkladığımız bir ironi için 'aday olacak mısın?' diye soranlar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'adayımız partisiz cumhurbaşkanı olacak' dediğini duymadılar mı? Bırakın partisiz cumhurbaşkanını, partili cumhurbaşkanı, 5 partili yardımcı, 2 partili belediye başkanı da eklenmedi mi?"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074505/ak-partili-bulent-turanin-cumhurbaskani-adayi-olmasi-icin-imza-kampanyasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.