Pep Guardiola'nın beğendiği Türk oyuncu

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Domenec Torrent, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçının ardından Manchester City Menajeri Pep Guardiola'nın kendisini arayarak, Taylan Antalyalı'yı çok beğendiğini ilettiğini söyledi. Domenec Torrent, ayrıca Guardiola'nın Marcao ve Nelsson'u da beğendiğini ifade ettiğini aktardı.
Ankara Masası
|
09 Mart 2023, Perşembe - 14:01
Pep Guardiola'nın beğendiği Türk oyuncu

 Süper Lig'de 2021-22 sezonunda Galatasaray'ı çalıştıran Domenec Torrent, sarı kırmızılı kulüpte geçirdiği sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan ayrılık süreciyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Torrent, kovulduğunu gazeteden öğrendiğini söyledi. Torrent hiçbir yöneticinin kendisiyle bir görüşme gerçekleştirmediğini belirtti.

Tecrübeli çalıştırıcı, Türkiye'yi sevdiğini ve Süper Lig'de çalışmak istediğini söyledi.

" Beni çok iyi anlayan bir oyuncu"

Torrent, Galatasaray'da en sevdiği oyuncunun Kerem Aktürkoğlu olduğunun altını çizerek "Beni çok iyi anlayan bir oyuncu. Ne dediysem yapıyordu. Bir gün Avrupa'da iyi bir takımın başına geçersem Kerem'i hemen takımıma transfer ettireceğim." diye konuştu.

"Fatih Terim'e ve bana haksızlık yapıldı"

Fatih Terim'le karşılaştırılmasına da tepki gösteren Domenec Torrent, "Fatih Terim'e çok büyük saygım var. O bir efsane. Fatih Terim'i tüm dünya tanıyor. Bana yapılan haksızlık, benden önce Fatih Hocamıza da yapıldı." ifadelerini kullandı.

"Guardiola Taylan Antalyalı için aradı"

Torrent, Barcelona ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçlarından sonra Manchester City Menajeri Pep Guardiola'nın kendisini aradığını ve tebrik ettiğini söyledi. Torrent ayrıca Guardiola'nın Taylan Antalyalı'yı çok beğendiğini söyleyerek, "Guardiola, Barcelona maçından sonra beni aradı tebrik etti. Ayrıca Taylan için 'Kim bu oyuncu, çok beğendim. Dikkatimi çekti. Marcao ve Nelsson'u da çok beğendim' dedi." ifadelerini kullandı.

Galatasaray kariyerinde 20 maçta görev alan Domenec Torrent, 7 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 8 beraberlik yaşadı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074548/pep-guardiolanin-begendigi-turk-oyuncu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.