Torrent'in gözüne giren isimler belli oluyor

Galatarasaray Torrent sonrası aldığı galibiyetlerle küme düşme hattından uzaklaştı.​Rahat nefes alan sarı kırmızılılarda bunun üzerine gözler gelecek sezona çevrildi.​Peki yeni kadroyu şekillendirmeye çalışan Domenec Torrent takımda kimlerden memnun? ​Yeri garanti olan isimler kimler? Kimler hocasının gözüne girmeyi başardı. ​İşte şaşırtan detaylar.
Ankara Masası
|
04 Mart 2022, Cuma - 11:18
Torrent'in gözüne giren isimler belli oluyor


Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’nun gitmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Çünkü Brentford ve Lyon ısrarla genç yıldızın peşinde… Ancak Torrent’in içi rahat. Çünkü, Torrent Kerem’in alternatifini takım içinde buldu. Üstelik bu isim taraftardan eleştiri alan bir isim.

Sarı kırmızılıların yeni kadrosunun ipuçları şöyle:

Gedson Fernandes'e tercih edilen Erick Pulgar, Domenec Torrent’in gözüne giremedi.

Hocası, Şilili 6 numarayı yeterli bulması halinde Taylan'ın yerine ilk 11'e koyacak.

Çaykur Rizespor maçına sonradan girip galibiyet gollerinin asistini yapan Feghouli ise Cicaldau ile forma rekabetinde...

Orta sahada Berkan Kutlu’nun yeri garanti

Orta sahada sadece bir ismin yeri garanti; o da Berkan Kutlu. Taraftarlar eleştirse de Torrent'in Berkan'dan çok memnun olduğu ortaya çıktı.

Oyun planını 24 yaşındaki oyuncuya göre hazırlayan İspanyol teknik adam, rakiplere ön alanda baskıyı Berkan'la başlatıyor.

Torrent Berkan Kutlu’nun alternatifini bulamadı

4-3-3 sistemini ve üçlü orta sahayı benimseyen Torrent, bu bölgede Taylan-Pulgar ve Cicaldau-Feghouli değişiklikleri yapabilir ancak Berkan'ın takım içinde alternatifini bulamadı.

Fatih Terim'in selefi Tudor, o dönem Tolga Ciğerci'den maksimum verimi almıştı.

Terim'in halefi Torrent de Berkan'da ısrarcı ve Tolga gibi çok koşan gurbetçi oyuncudan hücumda takımına skor katkısı sağlamasını bekliyor.

Kerem Aktürkoğlu giderse, Yunus Akgün geri döner

Galatasaray'da kötü geçen sezonda 9 gol, 7 asistle Galatasaray'ın en iyisi Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'da çok sayıda takımın listesine girdi.

İngiltere'den Brentford ve Fransa'dan Lyon'un ilgilendiği 23 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli 15 milyon Euro olarak belirlendi.

Yönetim, yıldız oyuncunun takım içindeki alternatifini de buldu; Yunus Akgün...

Kiralık gittiği Adana Demirspor'da 8 gol, 8 asistlik performans sergileyen 21 yaşındaki hücum oyuncusu, lig bitince geri dönecek ve satılması halinde Kerem'in boşluğunu doldurmaya çalışacak.

Galatasaray'ın hocası Domenec Torrent'in de Yunus hakkında yönetime olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Adana Demirspor bonservisini almak istese de sarı-kırmızılı kulüp kiralık sözleşmeye opsiyon koydurmadı.

Kaynak: Sabah

http://www.ankaramasasi.com/haber/1335813/torrentin-gozune-giren-isimler-belli-oluyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.