THY'den seçim ile ilgili kararı

Seçim tarihini kesinleştirmesinin ardından oy kullanmak için seyahatlerinde değişiklik isteyen yolculara Türk Hava Yolları, iade, bilet süresinin uzatılması ve rezervasyon koşullarında ilave gibi haklar tanıdı.
Onur Çetinkaya
|
11 Mart 2023, Cumartesi - 09:53
THY'den seçim ile ilgili kararı

Türk Hava Yolları, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde oy kullanmak için seyahatlerinde değişiklik isteyen yolcularla ilgili karar aldı.

Seçim tarihinde iade, bilet süresinin uzatılması ve rezervasyon koşullarında yolcularına ilave gibi haklar tanıdı.

Duyuruda ayrıca hiç kullanılmamış biletlerin kesintisiz iade yapılabileceği, kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde ise biletin kullanılmayan uçuşlarına ait iade işleminin ücretsiz gerçekleştirilebileceği aktarıldı.

THY'den duyuru;

"10 Mart 2023 ve öncesinde düzenlenmiş biletler için 7 Mayıs 2023-21 Mayıs 2023 (dahil) arasındaki seferlere kayıtlı tek yön veya 14 Mayıs 2023 tarihini kapsayan gidiş-dönüş seyahatleri olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yolcularımız, 21 Mayıs 2023 (dahil) tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla; yeni seyahat tarihleri en geç 31 Mart 2024 tarihine kadar olan seferlere yapılan rezervasyon değişiklikleri aynı güzergah bölgesinde olmak koşuluyla ücretsiz yapılacaktır. Örneğin, İstanbul-Paris biletinizi İstanbul-Amsterdam olarak değiştirebilirken, İstanbul-Paris biletinizi İstanbul-New York olarak değiştiremezsiniz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074740/thyden-secim-ile-ilgili-karari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.