Aldatmak dizisi fanlarına kötü haber! Final yapıyor

ATV'de iki sezondur izleyici karşısına çıkan ve ilgiyle izlenen Aldatmak dizisi ile ilgili hayranlarını üzecek bir haber geldi. Sevilen dizi ekranlara veda edecek.
Ecem Çetin
|
26 Nisan 2024, Cuma - 10:32
Aldatmak dizisi fanlarına kötü haber! Final yapıyor

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken, ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak, perşembe akşamları ekrana geliyor. 

İki sezondur izleyicisiyle buluşan ve ilk bölümünden itibaren seyircisini ekrana kilitleyen dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Başrolünde Vahide Perçin, Ercan Kesal,  Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim , Feyza Sevil Güngör'ün yer aldığı diziden hayranlarını üzecek bir haber geldi. 

Sevilen dizi seyircisine veda ediyor 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sevilen dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Aldatmak, 30 Mayıs'ta  ekrana gelecek 71. bölümüyle final yapacak. 

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı diziyi Yıldız Tunç kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu oturuyor. 

Oyuncu kadrosu; Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu , Cem Bender , Berkay Ateş, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, İlayda Çevik , Cem Sürgit, Meltem Baytok, Selin Kahraman, Burcu Söyler , İrem Tuncer, Alize Gördüm, Canan Ürekil, Masal Ayşe Gencer, Özlem Tokaslan ve Nursel Köse gibi isimler yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135497/aldatmak-dizisi-fanlarina-kotu-haber-final-yapiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.