Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Destici'yi kabul edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi saat 14.00'te kabul edecek.
Ankara Masası
|
13 Mart 2023, Pazartesi - 10:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Destici'yi kabul edecek

Seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılmasına ilişkin kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla, seçim süreci resmen başladı.

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri için alınan kararın ardından ittifaklarda çalışmalarına son düzenlemeyi vermek için bir araya geliyor.

Bu çerçevede Cumhur İttifakı ortakları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici bugün bir araya gelecek. Görüşme saat 14.00'te başlayacak.

Görüşmenin Ak Parti Genel Merkezi'nde olacağı öğrenildi.

"Çalışmaları noktalayacağız"

Mustafa Destici, dün katıldığı programda BBP ve AK Parti arasındaki seçim iş birliği için heyetlerin çalıştığını belirterek "Arkadaşlarımız zaten görüşmeye devam ediyorlar. Dün de heyetlerimiz, bizim sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmemizden sonra- dün arkadaşlarımız iki parti heyetimiz tekrar bir araya geldi. İşte bütün bu simülasyon çalışmalarını falan değerlendirdiler. Bize Pazartesi günü son şeyi sunacaklar” demişti. 

Destici, heyetlerin seçim çalışmalarına son şeklini vermesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya geleceklerini ifade etmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074926/cumhurbaskani-erdogan-mustafa-desticiyi-kabul-edecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.