Semih Yalçın: “Kılıçdaroğlu PKK'nın siyasi kanadının ayağına gitti”

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP ile görüşmesine MHP’den çok sert tepki geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, “Bugün siyasi tarihimizdeki pazarlıkların en çirkini, en kirlisi, en utanmazcası gerçekleşti” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
20 Mart 2023, Pazartesi - 15:10
Semih Yalçın: “Kılıçdaroğlu PKK'nın siyasi kanadının ayağına gitti”

Semih Yalçın, Kılıçdaroğlu’nun HDP’nin kapısını çalmasını çok sert sözlerle eleştirdi.

“Siyasi tarihimizdeki pazarlıkların en çirkini, en kirlisi, en utanmazcası gerçekleşti”

Twitter hesabından paylaşım yapan Yalçın, “Bugün siyasi tarihimizdeki pazarlıkların en çirkini, en kirlisi, en utanmazcası gerçekleşti. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu; PKK'nın siyasi kanadının ayağına gitti, eşiğine yüz sürüp cephane ve militan desteği istedi.” İfadelerini kullandı.

Yalçın, Kılıçdaroğlu tarafından PKK'nın mazbatalı temsilcilerine verilen demokratik özerklik sözlerinin tekrarlandığını, bununla da yetinilmeyip, bölücübaşına özgürlük ve Kandil piyonlarına da bakanlık teklifinde bulunulduğunu yazdı.

Semih Yalçın, şunları paylaştı:

“Milletimiz sorumsuz cumhurbaşkanı adayının girişimlerini ibretle takip ediyor”

“Milletimiz; iktidar uğruna ayı ile yatağa girmeyi, katiller ve hainler güruhuyla sofraya oturmayı, ülkenin güvenlik ve esenliğini terör örgütünün siyasi acentesine teslim etmeyi göze alan bir "sorumsuz" cumhurbaşkanı adayının girişimlerini ibretle takip ediyor.”

“Halil İbrahim değil aç sırtlanlar, Ali Cengizler, Kırk Haramiler sofrası”

“Kemal Bey'in kurduğu masa, Halil İbrahim sofrası filan değil; aç sırtlanlar, Ali Cengizler, Kırk Haramiler sofrası... Bu mezbele menülü sofraya tekmeyi, 14 Mayıs'ta milletimiz koyacak.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075850/semih-yalcin-kilicdaroglu-pkknin-siyasi-kanadinin-ayagina-gitti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.