Erdoğan: Türkiye’yi terörle dize getirme girişimlerini boşa çıkaracağız

Kahramanmaraş’ta bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karacasu konteyner kentte gerçekleştirilen iftar programına katıldı.
Mevlüt Peker
|
23 Mart 2023, Perşembe - 20:31
Erdoğan: Türkiye’yi terörle dize getirme girişimlerini boşa çıkaracağız

Son terörist de Türkiye ve millet için tehdit unsuru olmaktan çıkıncaya kadar operasyonların sınırların içinde ve dışında süreceğini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi terörle dize getirme, Türk siyasetini marjinal yapılar eliyle dizayn etme girişimlerini hep birlikte boşa çıkaracaklarını bildirdi.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi siyaset sahnesinde yaşanan utanç verici pazarlıkların şehit ailelerinin yaralarını yeniden kanattığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörü yenmekle kalmayacak, bu alçaklara destek verenlerin, sırtlarını sıvazlayanların, onları silah ve mühimmata boğanların kirli hesaplarını da bozacaklarını vurguladı.

"Unutmayın acılar paylaştıkça azalır. Bu gerçekten hareketle bu ramazanı bütün deprem bölgemiz için bir dayanışma seferberliğine dönüştürmek istiyoruz." diyen Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde şehirleri yeniden ayağa kaldırmadan kendilerine durmanın ve dinlenmenin olmayacağını kaydetti.

Erdoğan, belediyeler tarafından gerçekleştirilen ramazan ayının manevi iklimine uygun etkinliklerinin, depremin vurduğu illere kaydırma kararı aldıklarını da belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076264/erdogan-turkiyeyi-terorle-dize-getirme-girisimlerini-bosa-cikaracagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.