Bağcılar'da bir şahıs oturduğu evi yaktı! Birde onu sosyal medyada paylaştı

İstanbul Bağcılarda bir şahıs, kaldığı dairede yangın çıkartıp o anları sosyal medya hesabından yayınladı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, şahıs olay yerinde polis ekipleri tarafından yakalandı.
Ecem Çetin
|
25 Mart 2023, Cumartesi - 09:42
Bağcılar'da bir şahıs oturduğu evi yaktı! Birde onu sosyal medyada paylaştı

Olay, akşam saatlerinde İstanbul'un Bağcılar ilçesi  Yavuz Selim Mahallesi 1102 Sokak’ta bulunan 3 katlı bir binanın en üst katında meydana geldi. 

İddiaya göre, Uğur Berat D. isimli bir şahıs,  henüz bilinmeyen bir nedenle evde oturduğu esnada yangın çıkarttı. Şahsın yaktığı evin dayısına ait olduğu öğrenildi. 

Dumanların yükseldiğini gören civardaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Bölgeye gelen itfaiye ekiplerince yangın söndürme çalışmaları başlatılırken,  polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Binada yaşayan vatandaşlar itfaiye ekiplerince tahliye edildi. 

Yangını çıkarttıktan sonra cep telefonu ile çektiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan Uğur Berat D. ise, polis ekipleri tarafından olay yerinde yakalandı

Yangın nedeniyle daire kullanılamaz hale gelirken,  ekipler çıkan yangın ile ilgili inceleme başlattı.

" İnsanları bu binayı boşaltın diye tehdit etmiş"

Meydana gelen olayla ilgili konuşan Veysel Acar, “Benim kardeşim de burada oturuyor. Ev sahibine bir kaç gün önce demiş ki ben burayı yakacağım. İnsanları bu binayı boşaltın diye tehdit etmiş. Ben burayı yakacağım diye. Polislere şikayet etmişler. Ama yine serbest kalmış. Yangını kendi oturduğu evde çıkartmış. Zaten hep alkol kullanıyordu. Bunu herkes biliyor. Geceleri kalkıp komşulara burayı boşaltın diye bağırıyor” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076427/bagcilarda-bir-sahis-oturdugu-evi-yakti-birde-onu-sosyal-medyada-paylasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.