Gonca Vuslateri ve Gökhan Özoğuz'dan Muharrem İnce'ye tepki

Oyuncu Gonca Vuslateri ve Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz da, Cumhurbaşkanı adaylığı için gerekli 100 bin imzayı toplamasının ardından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi hedef aldı.
Ersin Küçükbarak
|
27 Mart 2023, Pazartesi - 10:46
Gonca Vuslateri ve Gökhan Özoğuz'dan Muharrem İnce'ye tepki

Cumhurbaşkanı adayları netleşiyor.

Cumhurbaşkanı ve Ak parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı’nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Millet İttifakı’nın adaı oldu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile başını Zafer Partisi’nin çektiği Ata İttifakı’nın adayı Sinan Oğan da 100’er bin imzayı toplayarak adaylıklarını kesinleştirdi.

Cumhur İttifakı son hamleler sonrası Yeniden Refah Partisi’nin katılımıyla genişlerken Kemal Kılıçdaroğlu da siyasi parti ziyaretlerini sürdürüyor.

Kılıçdaroğlu’nun, Memleket Partisi’ni de ziyaret ederek Muharrem İnce ile görüşmesi bekleniyor.

BU gelişmeler olurken tabanda da oyların bölünebileceği ve seçimlerin ikinci tura kalabileceği endişeleri yaşanıyor.

" Muharrem İnce’ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin"

Bu yüzden çoklu adaya geçilmesine sosyal medya kullanıcıları ve ünlüler tepki gösteriyor. Tepki gösterenlerden biisi de oyuncu Gonca Vuslateri oldu.

2018 yılında İnce’yi desteklediğini belirten Vuslateri, “Muharrem İnce’ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin.” diyerek paylaşımda bulundu.

Gonca Vuslateri’nin paylaşımı, kısa sürede büyük bir etkileşim aldı.

   "Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir"

Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz da, Muharrem incenin videosunu alıntılayarak "siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz. Toplanılan imzaları hangi cenahtan hangi sepele nasıl topladığınız da aşikar. Şunu bilin bu ülkede Atatürk'ün hiçbir çocuğu size Asla Oy vermeyecektir! Sözde sanatçı" diye yazdı.

Daha önce Fazıl Say ve Şahan Gökbakar da İnce’yi hedef almıştı.

Gökbakar, “3 günde 1.8 milyon insanı evinden çıkarıp sinema salonuna getirebilen biri olarak, hayata bu siyasetçiler kadar iddialı bakamıyorum ya... 3 günde 50-60bin imzayı zor topluyorsunuz, %60 la Cumhurbaşkanı olucam diyosunuz... Bu nasıl bir özgüven vallaha ben daha anlayamadım...” şeklinde tweet atmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076605/gonca-vuslateri-ve-gokhan-ozoguzdan-muharrem-inceye-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.