Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye yanıt

Piyanist Fazıl Say, 'sözde sanatçı' ifadeleri nedeniyle özür dileyen Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yle ilgili "Aydınlık ve güzel bir geleceğe uzandığımız yolda 'gölge etmesin' yeterlidir. Çekilsin yolumuzdan" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
28 Mart 2023, Salı - 11:39
Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye yanıt

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile Fazıl Say arasında yaşanan 'sözde sanatçı' tartışması sürüyor.

Muharrem İnce,  Hürriyet'ten Abdulkadir Selvi'ye verdiği röportajda ifadesine ilişkin " Düzelteyim, evet biraz maksadını aştı. Fazıl Say’ı keyifle dinlerim. Bizim yüz akımız, bir sanatçımız. Ben onu kastetmedim ama o bana bazı laflar etti. Üstüne alındı ama ben onu kastetmedim. O niye üstüne alındı ki? Sonra video gönderdim ona, bak seni kastetmedim dedim. İzlemem dedi. Tavrı hoş değildi" dedi.

İnce'nin açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt veren Fazıl say "Ne özür istiyoruz ne de af. Hiç bir şey istemiyoruz. Mağara adamı seviyesi söylem ve trollerini de alsın gitsin istiyoruz. Aydınlık ve güzel bir geleceğe uzandığımız yolda “gölge etmesin” yeterlidir. Çekilsin yolumuzdan. Adını bir daha duymak istemiyoruz. Utanç yaşattı." ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

100 bin imzayı toplamasının ardından partisinin genel merkezinde basın açıklaması yapan Muharrem İnce, kendisine yönelik eleştirilere "Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar... Siz bunları gördünüz mü? Bu zorlukları gördünüz mü? Boğaz'da viskisini yudumlarken memlekete yol gösterenler..." diye yanıt vermişti.

Piyanist Fazıl Say da İnce'nin açıklamalarına tepki göstererek, "Bu kadar kritik bir seçimde, başarmak, aydınlığa varmak da bu kadar yakınken, bir araya gelmeyi başarmış bir muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Bilgisizliğe, kültürsüzlüğe , sıradan bir şovmene, bir ikinci RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076760/fazil-saydan-muharrem-inceye-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.