Pendik’teki otel yangınında ölü sayısı 3'e yükseldi

​ ​İstanbul Pendik'te 2 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı otel yangınıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Otelin ortağı, işletmecileri ve çalışanı gözaltına alındı. Öte yanda yangında yaralanan Tuğba Ü.'nün de hayatını kaybettiği be ölü sayısının 3'e çıktığı öğrenildi. Yangının çıkış sebebine dair ön rapor da hazırlandı. İtfaiyenin hazırladığı ön rapora göre, yangın otelin bodrum katında bulunan bir elektrikli sobanın kumaşı tutuşturmasından kaynaklandı.
Ersin Küçükbarak
|
27 Mart 2023, Pazartesi - 15:27
Pendik’teki otel yangınında ölü sayısı 3'e yükseldi

İstanbul Pendik'teki otel yangınında ölü sayısı arttı.

Hastanede tedavi gören yaralılardan Tuğba Ü.'nün de hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

5 kişi gözaltına alındı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu çerçevede, şirket ortağı C.S. ve otel işletmecileri H.S, M.S, S,S ve otel çalışanı A,A. gözaltına alındı. Şüpheliler işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Ön rapor çıktı

Yangının çıkış sebebine dair ön rapor da belli oldu. Buna göre, yangın otelin bodrum katında bulunan bir elektrikli sobanın kumaşı tutuşturmasından dolayı çıktı.

Mühürü söküp oteli çalıştırmışlar

Yangın sonrası yapılan çalışmalarda, otelin 2021’de fuhuş olayı ile ilgili mühürlendiği ortaya çıkmıştı. Otelin en son Ağustos 2022’de mühürlendiği anlaşıldı. Her mühürlendiğinde yöneticiler tarafından mührün sökülüp otelin kaçak çalıştırıldığı belirlendi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076650/pendikteki-otel-yangininda-olu-sayisi-3e-yukseldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.