AK Parti ile HÜDAPAR arasında vekil iddiası

HÜDA-PAR'ın Cumhur İttifakına katılacağını açıklaması sonrası partinin 3 yöneticisi HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz ve Genel Başkan Vekili İshak Sağlam'ın, AK Parti listelerinden milletvekili adayı gösterilecekleri iddia edildi.
Onur Çetinkaya
|
29 Mart 2023, Çarşamba - 09:35
AK Parti ile HÜDAPAR arasında vekil iddiası

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde partiler arasında kulis hareketliliği yaşandı.

Millet İttifakı altı liderle kıldığı ortak masada seçime girerken, Cumhur İttifakı'na katılımlar yaşandı. Yeniden Refah Partisi ve HÜDA-PAR ittifakta yer alacaklarını açıkladı.

HÜDA-PAR'dan destek

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulumuş, AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ile birlikte Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü. 

3 isim AK Parti'den aday gösterilecek

Görüşme sonrası HÜDA-PAR'dan AK Parti'ye destek açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklamasının ardından da HÜDA-PAR ile liste pazarlığı yapıldığı iddia edildi.

Bu göre partinin Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz ve Genel Başkanvekili İshak Sağlam'ın, AK Parti listelerinden milletvekili adayı gösterilecekleri öne sürüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076861/ak-parti-ile-hudapar-arasinda-vekil-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.