Erdoğan ile Özhaseki arasında ilginç diyalog

Antalya'nın Aksu İlçesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Yunus Akpınar, partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı. AK Parti'nin dün yapılan grup toplantısında rozet takmak için kürsüde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki arasında yaşanan diyalog dikkat çekti. "Ne oluyor bu İYİ Parti'ye?" diye soran Erdoğan'a, Özhaseki "Dağılıyor efendim" şeklinde yanıt verdi.
Onur Çetinkaya
|
30 Mart 2023, Perşembe - 13:37
Erdoğan ile Özhaseki arasında ilginç diyalog

Antalya'nın Aksu İlçesi İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Yunus Akpınar, partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.

AK Parti'nin dün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleşen grup toplantısına katılan Yunus Aksu, AK Parti rozetinin takılması için kürsüye çıktı. 

Konuşma yapmasının öncesinde kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partiye katılan Aksu ile konuştu. Erdoğan daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye,  Aksu'nun nereden geldiğini sordu.

"Ne oluyor bu İYİ Parti'ye"

Erdoğan ile Özhaseki arasında yaşanan diyalog ise dikkat çekti. Aksu'nun İYİ Parti'den geçtiğini öğrenen Erdoğan, Özhaseki'ye  "Ne oluyor bu İYİ Parti'ye?" diye sordu. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise Erdoğan'a  "Dağılıyor efendim" diye yanıt verdi. Mikrofonların açık olduğunu anda yaşanan konuşma kameralara da yansıdı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077009/erdogan-ile-ozhaseki-arasinda-ilginc-diyalog
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.