Millet İttifakı'nın liderlerinden Meral Akşener'e ve İYİ Parti'ye geçmiş olsun mesajı

İYİ Parti'nin İl Başkanlığı'na yapılan saldırının ardından Millet İttifakı'nın liderleri sosyal medya hesaplarından Meral Akşener'e ve İYİ Parti'ye geçmiş olsun mesajı yayımladı. Liderler, saldırıyı kınadı.
Ecem Çetin
|
31 Mart 2023, Cuma - 13:00
Millet İttifakı'nın liderlerinden Meral Akşener'e ve İYİ Parti'ye geçmiş olsun mesajı

İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan İYİ Parti'nin  İl Başkanlığı'na bugün sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırının ardından İYİ Parti Lideri Meral Akşener'le görüştüğünü duyurdu. 

"Böyle korkutamazsınız"

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Az önce Sayın @meral_aksener ile görüştüm. Meral Hanım güçlü bir liderdir, Asena’dır, böyle korkutamazsınız. Faillerin derhal yakalanmasını ve yargı önüne çıkarılmasını bekliyorum."

"Saldırının sorumluları derhal bulunup cezalandırılmalıdır"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'da Akşener'e geçmiş olsun temennilerini iletti. 

Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " İYİ Parti'ye ve Sayın @meral_aksener'e geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. Saldırının sorumluları derhal bulunup cezalandırılmalıdır. Ülkemizin şiddetten arındırılması için mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

"Öfke, şiddet ve nefret siyaseti kaybedecek"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise,  sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; 

"İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na gerçekleştirilen menfur saldırıyı kınıyor, @iyiparti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; faillerin hukuk önünde hesap vermelerini temenni ediyorum. Öfke, şiddet ve nefret siyaseti kaybedecek; umut, huzur ve güven hakim olacak!"

"Karanlık elleriyle ülkemizi karıştırmak isteyenler asla amaçlarına ulaşamayacak"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da, "Korkutamazsınız. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na yapılan silahlı saldırıyı lanetliyorum. Sn. @meral_aksener başta olmak üzere tüm İYİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Karanlık elleriyle ülkemizi karıştırmak isteyenler asla amaçlarına ulaşamayacak." paylaşımında bulundu.

"Cumhurbaşkanı olan Erdoğan tehdit ederse, bir meczup da çıkıp kurşun sıkar!"

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'da sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileklerini ileterek, şu paylaşımı yaptı: 

" Geçmiş olsun @iyiparti @iyiparti_34. Anadolu'da imam ve cemaat ile ilgili veciz bir ifade vardır! Bu ülkenin, daha doğrusu sadece kendisine oy veren kitlelerin Cumhurbaşkanı olan Erdoğan tehdit ederse, bir meczup da çıkıp kurşun sıkar! Biz sadece yolsuzluk ve hukuksuzlukla değil sorumsuzlukla da mücadele ediyoruz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077135/millet-ittifakinin-liderlerinden-meral-aksenere-ve-iyi-partiye-gecmis-olsun-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.