Akşener,"Beni korkutacak kişi anasından doğmadı"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener, "Meral Akşener'i korkutacak kişi anasından doğmadı, korkmuyorum" dedi.
Onur Çetinkaya
|
31 Mart 2023, Cuma - 12:52
Akşener,"Beni korkutacak kişi anasından doğmadı"

İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı’na sabah karşı silahlı saldırı düzenlendi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Beni korkutacak kişi anasından doğmadı"

Bu saldırı size, bana yapıldı. Meral Akşener'i korkutacak kişi anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey Kadınlar size sesleniyorum; bir erkek siyasetçiye yapılamayan her türlü hakaret, pislik, iğrençlik bana yapıldı, kadın olduğum için

Siyasette var olan bir kadına bunlar yapılabiliyorsa sizin çocuklarınıza, kızlarınıza neler yapılmıyor hep birlikte görüyoruz. Bu zulmün, pisliğin, iğrençliğin bitmesini istiyorsanız değerli kadınlar 14 Mayıs’ta oylarınızı Millet İttifakı’nda yana kullanacaksınız." ifadelerini kullandı. 

Soruşturma başlatıldı

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bugün saat 11.00 sıralarında İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı görevlilerince Zeytinburnu İlçesi’nde bulunan İl Başkanlığı binasına mermi isabeti olduğu ihbar edilmiştir. Yapılan ihbar üzerine; ivedilikle İl Emniyet Müdürlüğü uzman ekipleri olay yerine sevk edilerek, inceleme çalışmaları başlatılmıştır. Elde edilen ilk tespitlere göre, İl Başkanlığı binası ile yanındaki iş merkezi binasına mermi isabeti olduğu tespit edilmiştir. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır." denildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077136/aksenerbeni-korkutacak-kisi-anasindan-dogmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.