Erdoğan: Deprem bölgesini, kumar masasının kaprislerine terk edemeyiz

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilecek köy evlerinin bir bölümünü bayrama kadar yetiştirebileceklerini söyledi.
Mevlüt Peker
|
31 Mart 2023, Cuma - 20:24
Erdoğan: Deprem bölgesini, kumar masasının kaprislerine terk edemeyiz

“Kilis İftar Programı”nda konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilecek köy evlerinin bir bölümünü bayrama kadar yetiştirebilme durumlarının bulunduğunu bildirdi.

Deprem bölgesindeki şehirler başta olmak üzere Türkiye'yi ve tüm şehirlerini birbirleriyle kavga eden, birbirinin kuyusunu kazan, ufuksuz, ruhsuz ve vizyonsuz kumar masasının kaprislerine terk edemeyeceklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diğerleri ne yaparsa yapsın, hangi sahte gündemlerin peşinde koşarsa koşsun biz her günümüzü deprem öncelikli meselelerle geçiriyoruz." diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İSYÖN A.Ş'de insan kaynakları uzmanı olarak Ekrem İmamoğlu döneminde işe alınan, aynı zamanda CHP Parti Meclis Üyesi Gökhan Gündoğdu'nun işlerini takip eden E.E.Y. isimli kadının DHKP-C terör örgütüne karşı yürüttüğü soruşturmalar nedeniyle 31 Mart 2015 tarihinde İstanbul'daki Çağlayan Adliyesi'nde DHKP-C terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz hakkında sosyal medya hesabından “Adalet, adalet sarayında böyle sağlanır” şeklinde alçakça paylaşımda bulunmasıyla ilgili ise Erdoğan şu ifadeyi kullandı:

"Şehit savcımızı katleden zihniyetle, bu zihniyetin destekçileriyle, eli kanlı katilleri meşrulaştırmaya çalışan terör yandaşlarıyla mücadeleyi sürdüreceğiz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077193/erdogan-deprem-bolgesini-kumar-masasinin-kaprislerine-terk-edemeyiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.