Şahan Gökbakar ve Kerem Kınık polemiğe Ak Partili isim müdahale etti

Kızılay Başkanı Kerem Kınık ile oyuncu Şahan Gökbakar arasındaki polemiğe AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da katıldı. Turan, Kınık'ın bir tweetini alıntılayıp, "Allah aşkına 'Şahancım' ne, 'bulaşmak' ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!" paylaşımı yaptı.
Ersin Küçükbarak
|
02 Nisan 2023, Pazar - 14:28
Şahan Gökbakar ve Kerem Kınık polemiğe Ak Partili isim müdahale etti


Oyuncu Şakan Gökbakar ile Kızılay Başkanı Kerem Kınık arasında bir süredir sosyal medyada yaşanan polemik sürüyor.

"Kerem'in mumu, Murat Ağırel'e kadar yanar”

Gökbakar dün bir tweetinde, "Kerem'in mumu, Murat Ağırel'e kadar yanar. Afet anında, millet açıktayken Kızılay'dan çadır satan Kerem kendini Atatürk ve İsmet İnönü'ye iftira atarak savunmaya kalkmıştı. Yokmuş öyle bir şey. Ha bu arada ne oldu seni milletvekili adayı yapmıyorlar mı?" diye yazdı.

“Birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık”

Bunun üzerine Kınık da, "Şahancım ne güzel biz deprem bölgesinde sen Marmaris'te birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık. Ama bu müfteri ifaden beni cevaba mecbur etti. Murat Ağırel'in yazısına cevabım aşağıda. Bu arada davetimiz baki gel depremzedelerimize birlikte hizmet edelim. Hem devletimiz ve gönüllüler sahayı çok hızlı toparladı ilk zamanlarda duyduğun endişeler de yok artık merak etme." yanıtını verdi.

Ak Partili Turan: “Sadece işinize odaklansanız artık!"

Polemik sürerken yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından Kınık'ın tweetini alıntılayıp, "Allah aşkına 'Şahancım' ne, 'bulaşmak' ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077353/sahan-gokbakar-ve-kerem-kinik-polemige-ak-partili-isim-mudahale-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.