İYİ Parti temayül yoklamasında ortalık karıştı!

İYİ Parti’nin Ankara’daki temayül yoklamasında kavga çıktı.
Zeliha Demirci
|
02 Nisan 2023, Pazar - 19:13
İYİ Parti temayül yoklamasında ortalık karıştı!

Türkiye'de 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimi için İYİ Parti Ankara 2. Bölge milletvekili aday adaylığı için yapılan temayül yoklamasında tartışma yaşandı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavga partililerin araya girmesi ile yatıştırıldı.

Kavganın ardından Akyurt, Altındağ, Çamlıdere, Çubuk, Güdül, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam ve Pursaklar ilçelerini temsil edecek adayın belirlenmesi için yapılan oylamanın iptal edildiği belirtildi. Yoklamanın tekrar yapılıp yapılmayacağına ilişkin bir bilgi verilmedi.

Gazeteci Hacer Haniç'in paylaşımına göre; Şenol Sunat ile Adnan Beker arasında başlayan mükerrer oy tartışması ile başkayan sözlü tartışmalar kavgaya dönüştü. Olay sırasında tv100 muhabiri Sibel Can'a da saldırıda bulunuldu.

Sosyal medya hesabından kavgaya dair görüntüleri paylaşan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, " Sizin durum papatya çayını aşmış, adliyelik bir vaka olmuş... Mağdurculuk oynamayı bırakın da partililerinizi itidale davet edin önce, bu kafayla değil ülkeyi partinizi yönetemezsiniz..." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077372/iyi-parti-temayul-yoklamasinda-ortalik-karisti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.