Kızılcık Şerbeti, bu akşam oynayacak mı?

5 hafta yayın durdurma cezası verilen ve Kızılcık Şerbeti'nin bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu. İşte yanıtı...
Ecem Çetin
|
07 Nisan 2023, Cuma - 11:17
Kızılcık Şerbeti, bu akşam oynayacak mı?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisine 'kadına şiddet' gerekçesiyle 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon liralık idari para cezası verdi. 

Kendisine gelen tebliğ kararının ardından kanal yönetimi ise pazartesi günü karara karşı karşı itiraz hakkını kullandı. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre yüksek mahkeme itiraz talebini değerlendirdi ve yürütmeyi durdurarak RTÜK’ten de savunma istedi. 

Uzayan karar süreci nedeniyle “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacağı öğrenildi.

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Nursema’nın koşulunu kabul ederek onu eve dönmeye ikna eden Abdullah, Nursema’nın kararından vazgeçmesiyle bir nebze rahatlasa da Alev’e olan duygularını kızıyla açıkça konuşmak zorunda kaldığı için çok rahatsızdır. Fatih’in karısına sürpriz yaparak ona bir araba almak istemesi başta çiftin ilişkilerine çok olumlu yansısa da zaman içinde onları çok büyük bir felaketin eşiğine getirecektir. Kendini çok akıllı sanan Nilay, dolandırıcıların tuzağına düşecektir. Sönmez ve Mustafa’nın ortak olduğu lokantanın açılışı iki aileyi bir kez daha bir araya getirecektir. Çimen’in bilgisayarında gördüğü uygunsuz görüntülerle ilgili harekete geçen Kıvılcım, Metehan ve Çimen’e bir zarar gelmeden konuyu halletmek istese de sonuçta bambaşka bir problemin içine düşecektir. Ömer’in kendini yakarak oğlunu kurtarmak için harekete geçmesi Kıvılcım’ın elini bağlayacaktır.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor. 

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077951/kizilcik-serbeti-bu-aksam-oynayacak-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.