Yavuz Ağıralioğlu, Yeniden Refah Partili isimlerle iftarda buluştu

Yavuz Ağıralioğlu'nun Yeniden Refah Partisi'ne geçeceği iddialarına ilişkin Davut Güloğlu "Sadece arkadaşımla iftar yaptım. Buna başka bir isim koymak isteyenleri anlayamıyorum. Ayıptır." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
07 Nisan 2023, Cuma - 11:04
Yavuz Ağıralioğlu, Yeniden Refah Partili isimlerle iftarda buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu, İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'yla iftar buluştu.

Yemekte çekilen fotoğraf sosyal medyada düşerken, 'Yavuz Ağıralioğlu  Yeniden Refah Partisi'ne mi geçiyor?" tartışmaları başladı.

Tartışmalara ilişkin açıklama ise Davut Güloğlu'ndan geldi.

Güloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında " Kıymetli arkadaşlar, dün akşam bir iftar yemeğinde; vekilimiz ve arkadaşım Yavuz Ağıralioğlu ile bir araya geldik. Gördüm ki; hemen siyasi bir sebep arayanlar olmuş. Sadece arkadaşımla iftar yaptım. Buna başka bir isim koymak isteyenleri anlayamıyorum. Ayıptır." ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Yavuz Ağıralioğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını belirleme sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının dayatıldığını belirterek tepki göstermişti.

İYİ Parti'ye kumpas kurulduğunu belirten Ağıralioğlu, sürece itiraz ettiğinin altını çizmişti. Gündem olan açıklamalarının ardından Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077952/yavuz-agiralioglu-yeniden-refah-partili-isimlerle-iftarda-bulustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.