Squid Game 2. sezon ne zaman?

Son dönemlerin en sevilen ve merakla beklenen Kore yapımı Squid Game'den 2. sezon müjdesi geldi. Peki dünya çapında ses getiren yapımın yeni sezonu çıktı mı, ne zaman çıkacak? İşte dizi hakkında merak edilenler...
Suat Mutlu
|
08 Nisan 2023, Cumartesi - 11:55
Squid Game 2. sezon ne zaman?

Son dönemlerde dünya çapında seyirciye ulaşan aksiyon dolu Kore yapımı Squid Game, adından sıkça bahsettirmekte. Yayınlanma süreci tam 12 yıl süren mini dizi, 12 günde tüm zamanların en hızlı yükselen ve en popüler Netflix dizisi olmayı başardı. Görsel şölenli ve bol aksiyonlu dizinin ilk sezonu ardından seyircisi ikinci sezonu merakla beklemekte. Peki Squid Game dizisinin 2. sezonu ne zaman çıkacak? 

Squid Game 2. sezonu ne zaman çıkacak? 

Netflix'in en popüler dizilerinde zirvede olan Squid Game dizisi dizi ve film severleri aksiyona, drama ve görsel şölene doyurdu. İlk sezonuyla yetinmeyen izleyiciler mini dizinin ikinci sezonunu merak ve heyecanla beklemekte.

Squid Game,  senaristi, yönetmeni ve yapımcısı  Hwang Dong-hyuk'un: "Dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza sesleniyorum: Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle." sözlerini kullanarak açıklama yaptı. Bu açıklamanın ardından 2. sezonun kesinleştiği hayranlar tarafından anlaşıldı. Squid Game yapımcıları sesin bir tarih vermedi fakat dizinin yeni sezonunun tahmini 2023 yılının yaz aylarında gelmesi bekleniyor. 

Squid Game dizisinin konusu

Maddi olarak sıkıntıları olan yüzlerce kişi bir gün davet alarak büyük ödüllü bir oyuna çağrılırlar. Oyunu cazip kılan ise kazanan kişinin 40 milyon dolarlık büyük ödülü alacak olmasıdır. Oyuna katılan oyuncuların yapması gereken tek şey rakiplerini eleyerek hayatta kalabilen tek kişi olmak.

Squid Game oyuncu kadrosu

-Park Hae-soo

-Lee Jung- jae

-HoYeon Jung

-Oh Yeong-su

-Anupam Tripathi

-Heo Sung-tae

-Kim Joo-ryoung

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078078/squid-game-2-sezon-ne-zaman
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.