Squid Game 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanıyor? Tarihi Belli Oldu mu?

Netflix'te yayınlandığı ilk günden itibaren yoğun bir ilgi gören, Squid Game 2. sezonu ne zaman? İlgi toplayan ve izlenme rekor kıran Squid Game dizisi 2. sezonuyla ilgili bilgiler gelmekte...
Büşra Bayrak
|
24 Kasım 2023, Cuma - 12:01
Squid Game 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanıyor? Tarihi Belli Oldu mu?

Güney Kore dizisi Squid Game büyük bir ilgi toplamıştır. İlk sezonu 28 günde 1.65 milyar saatlik izlenme rekoruna ulaşmıştır. Hayatta kalma temalı Squid Game dizisinin 2. sezonu yayın tarihi henüz açıklanmamıştır ve bu popüler hayatta kalma dizisi Squid Game'in 2. sezonuyla ilk detaylar ortaya çıkmıştır.

Squid Game 2. Sezon Fragmanı

Brezilya'da gerçekleştirilen Tudum etkinliğinde dizinin 2. sezonuna ilişkin kısa bir tanıtım yayınlanmıştır. İlk sezonda tanıdığımız ana karakterlerin yanı sıra, ölümcül oyunların da yer aldığı bir kesit gösterilmektedir.

Galip oyuncu Lee Jung-jae'nin canlandırdığı, Lee Byung-Hun'ın canlandırdığı oyun yöneticisi, Gong Yoo'nun canlandırdığı katılımcı toplayıcı ve Wi Ha-joon'un canlandırdığı dedektif gibi önemli karakterler 2. sezonda geri dönmektedirler. Bunun yanı sıra, dört yeni oyuncu da diziye katılım sağlayacaktır. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/2092299/squid-game-2-sezon-ne-zaman-yayinlaniyor-tarihi-belli-oldu-mu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.