Bazı bakanlar, Togg'u makam aracı yaptı

Bazı bakanlar, bakanlıklarına teslim edilen Togg’u makam aracı olarak kullanmaya başladı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bakanlıklarına tahsis edilen Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk yerli ve milli akıllı cihazı Togg'u teslim alarak ilk sürüşlerini de gerçekleştirdiler.
Mevlüt Peker
|
10 Nisan 2023, Pazartesi - 18:44
Bazı bakanlar, Togg'u makam aracı yaptı

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili olan Togg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir hayalini gerçekleştirerek yollara çıktı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Togg'u makam aracı olarak kullanmaya başladı.

Adalet Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Togg ile ilk sürüşünü gerçekleştiren Bozdağ, aracın yerli, milli, elektrikli, çevre dostu ve akıllı olmasının yanı sıra en ileri teknolojiyle donatılmasının ve Türk işçi ve mühendislerinin, teknisyenlerinin elinden çıkmasının kendisini gururlandırdığını ifade etti. Bozdağ ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek Türkiye'nin yolunu bahtının açık olması dileğinde bulundu.

Bakan Bozdağ, Togg'un asıl ve yedek kurasında kendisine çıkmadığını ancak bundan sonraki süreçte yerli ve milli otomobile sahip olanların güvenli, konforlu ve ekonomik bir araç kullanacağını vurguladı. Togg ile ilk sürüşüne ilişkin değerlendirmesinde ise aracın diğer arabalardan farklı olarak sessizliği ve rahat kullanımıyla öne çıktığını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da Togg ile ilk sürüşünün görüntülerini paylaşarak Türkiye'nin otomobilini makam aracı olarak kullanmaya başladıklarını ifade etti. Ayrıca, 60 yıllık hayalin gerçekleşmesinde emeği olan başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da Togg'u teslim alarak makam aracı olarak kullanan isimlerden biri oldu. Togg'un Türkiye'nin yerli otomobil yapma sevdasının bir ürünü olduğunu belirten Bakan Yanık, önümüzdeki süreçte yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde daha güzellerini üreteceklerine inandıklarını söyledi.

Togg, yerli ve milli bir araç olmasının yanı sıra çevre dostu ve akıllı bir otomobil olarak öne çıkıyor. Elektronik düzeniyle donatılan araç, güvenli, konforlu ve ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078319/bazi-bakanlar-toggu-makam-araci-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.