Bakan Mahmut Özer, Togg'u kullandı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye’nin doğuştan elektrikli otomobili, yerli ve milli akıllı cihaz Togg'u kullanırkenki görüntülerini paylaştı.
Mevlüt Peker
|
10 Nisan 2023, Pazartesi - 21:13
Bakan Mahmut Özer, Togg'u kullandı

Sosyal medya platformu Twitter’daki hesabından Togg'u kullanırken görüntülerini paylaşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bakanlığımıza tahsis edilen milli gururumuz Togg'u bugün teslim alarak ilk sürüşümüzü gerçekleştirdik. Togg gibi nice dev projeyi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize kazandırarak, çocuklarımız ve ülkemizin yarınları için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Togg, İçişleri Bakanlığı envanterine de girdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya platformu Twitter’daki @suleymansoylu onaylı hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye Yüzyılı'nda Togg (Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), bakanlığımıza yakıştı mı? Yakıştı. Türkiye'nin devrimi, yerli ve milli arabamız Togg, bakanlığımızın envanterinde. Bir hayali daha gerçeğe dönüştüren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler." dedi.

Paylaşımda Bakan Süleyman Soylu'nun Togg'u kullanırken çekilmiş fotoğrafı da yer aldı.

Bazı bakanlar da Togg’u makam aracı yaptı

Bazı bakanlar, bakanlıklarına teslim edilen Togg’u makam aracı olarak kullanmaya başladı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bakanlıklarına tahsis edilen Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk yerli ve milli akıllı cihazı Togg'u teslim alarak ilk sürüşlerini de gerçekleştirdiler.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078328/bakan-mahmut-ozer-toggu-kullandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.