K-Pop yıldızı evinde ölü bulundu!

Güney Koreli ünlü şarkıcı Moonbin, evinde ölü bulundu. 25 yaşındaki sanatçının intihar ettiği düşünülürken, kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belli olacak.
Ecem Çetin
|
20 Nisan 2023, Perşembe - 10:00
K-Pop yıldızı evinde ölü bulundu!

Güney Kore’nin ünlü K-pop gruplarından Astro’nun üyelerinden biri olan Moonbin'den acı haber geldi. 

25 yaşındaki genç şarkıcı, Çarşamba gecesi Seul'deki evinde menajeri tarafından ölü halde bulundu.

Polisin "Kendi canına kıymış gibi görünüyor, ancak kesin ölüm nedenini belirlemek için otopsi inceleniyor" dediği aktarıldı 

Grubun bağlı olduğu yapım şirketi Fantagio Instagram’dan yaptıkları resmi açıklamada, "Öncelikle üzücü, yürek burkan haberler için özür dileriz. 19 Nisan'da ASTRO üyesi Moonbin, gökyüzünde bir yıldız olmak için aniden aramızdan ayrıldı. Üzüntümüzü, yaslı ailelerin hissettiği kederle kıyaslayamasak da, çok sevdiği bir oğlunu ve kardeşini kaybeden ailesi, Astro üyeleri, Fantagio sanatçıları, şirket yöneticileri ve çalışanları büyük bir üzüntü ve şok içinde merhumun yasını tutuyor. Moonbin'i destekleyen ve ona sevgilerini gönderen hayranlara bu haberi bu kadar ani bir şekilde ulaştırmak daha da üzücü. Hayranlarını her zaman herkesten çok seven ve düşünen merhumun duygularını bildiğimiz için kalbimiz kırıldı. Ani bir haberle büyük bir üzüntü ve keder içinde olan yaslı ailenin merhumu onurlandırabilmeleri için spekülatif ve art niyetli haberlerden kaçınmanızı canı gönülden rica ediyoruz. Yaslı ailenin isteği doğrultusunda cenaze, aile üyeleri ve şirketteki çalışma arkadaşları ile mümkün olduğunca sessiz bir şekilde defnedilecektir. Bir kez daha en derin başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079468/k-pop-yildizi-evinde-olu-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.