Mustafa Destici'den Ramazan bayramı mesajı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan BBP Lideri, "Birbirimize sarılarak üstesinden geleceğiz" dedi.
Onur Çetinkaya
|
21 Nisan 2023, Cuma - 14:21
Mustafa Destici'den Ramazan bayramı mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bayram mesajı paylaştı.

"Birbirimize sarılarak üstesinden geleceğiz"

İçinde bulunduğumuz zorlukların, birlikte, devletimize, milletimize, devletimizi ve milletimizi bir arada tutan değerlerimize ve birbirimize sımsıkı sarılarak, birlik ve beraberlik içinde üstesinden geleceğiz diyen Destici,  "Bu yıl Ramazan Bayramı’nı, yüzyılın felaketinde hayatlarını, yakınlarını, evlerini kaybeden vatandaşlarımızın acılarıyla ve önümüzdeki yüzyıla milletçe güçlü bir adım atmanın kararlılığıyla giriyoruz. " ifadelerini kullandı. 

Destici mesajında, "Zor günler yaşıyoruz. Tüm dünyayla birlikte, pandeminin, pandemi dönemizde yaşanan kısıtlamalardan kaynaklanan ekonomik krizin, bölgemizde yaşanan savaşların ve göçlerin sosyal hayata ve ekonomimize getirdiği yüklerin tedbirlerini almaya çalıştığımız günlerde, 11 ilimizi yoğun bir şekilde etkileyen, 50 binin üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybettiği korkunç bir felaketi yaşadık. Tüm bunların dışında, bölgemize, bölgemizin kaynaklarına ve jeopolitiğine hâkim olmaya çalışan küresel güçlerin, sınırlarımızın bitişiğinde bir terör devleti kurdurma ve ülkemizde yönetimi değiştirme çabalarıyla ve bu maksatla ülkemize uyguladıkları askeri, siyasi ve ekonomik yaptırımlarla mücadele ediyoruz. Ülkemize açılmış örtülü bir savaşla mücadele ediyoruz ve tarihin her döneminde olduğu gibi yine galip gelecek, yine vatanımızda hür ve bağımsız bir şekilde var olmaya devam edeceğiz.

Yüz yıl önce alınan çok önemli ve kritik bir kararla, yeni bir devletle, tarih sahnesine bir kez daha çıktığımız gibi, 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimde çıkacak sonuç da önümüzdeki yüzyılı şekillendirecek. Bu seçimde, tam bağımsız bir Türkiye için mücadele edenlerle, emperyalizmin bölgemizdeki planlarının bir parçası olmaya gönüllü olanlar karşı karşıya gelecekler. Ülkemizin ve milletimizin karşı karşıya olduğu meseleler ve tehditler karşısında, Büyük Birlik Partisi olarak “Biz varız!” diyor ve aziz milletimizden, mücadelemize oylarıyla destek olmalarını istiyoruz. İçinde bulunduğumuz zorlukların, birlikte, devletimize, milletimize, devletimizi ve milletimizi bir arada tutan değerlerimize ve birbirimize sımsıkı sarılarak, birlik ve beraberlik içinde üstesinden geleceğiz. Sizin ve ailenizin Mübarek Ramazan Bayramınızı, milletimizin, Türk dünyasının ve İslam aleminin ve tüm dünya mazlumlarının yaşadığı acıların son bulmasına; ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceğine vesile olması dileklerimle tebrik eder ve kutlarım." sözlerine yer verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079593/mustafa-desticiden-ramazan-bayrami-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.