23 Nisan etkinliğinde bıçaklı saldırgan kabusu

Maltepe Belediyesi 23 Nisan Çocuk Etkinliğinde bir anda sahneye çıkan bir bıçaklı saldırgan, kabus yaşattı.
Mevlüt Peker
|
23 Nisan 2023, Pazar - 21:26
23 Nisan etkinliğinde bıçaklı saldırgan kabusu

İstanbul Maltepe'de 23 Nisan etkinliklerinde bir adam, elinde bıçakla bir anda sahneye çıkarak etrafa bağırmaya başladı. Bıçaklı saldırgan polis ekipleri ve zabıta ekipleri tarafından etkisiz duruma getirildi. 23 Nisan çocuk etkinliğine gelen çocuklar ve aileleri dehşet dolu dakikalar yaşarken, vatandaşlar önlem alınmadığı gerekçesiyle Maltepe Belediyesi’ne tepki gösterdi.

Maltepe Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Altayçeşme Mahallesi'nde oluşturulan etkinlik alanında çocuklar tarafından "Küçük Prens" oyunu sergilendiği sırada elinde bıçak bulunan E.B. isimli bir adam bir anda sahneye fırladı ve elindeki bıçağı etrafa göstererek bağırmaya başladı. 28 yaşındaki zanlı, alanda bulunan aile ve çocuklara korku dolu dakikalar yaşattı.

Polis ekipleri ve zabıta ekipleri saldırgana müdahale etmek isterken bir zabıta memuru aldığı bıçak darbesiyle hafif biçimde yaralandı. E.B isimli bıçaklı saldırgan ise polis ekipleri tarafından etkisiz duruma getirilerek gözaltı uyguladı ve emniyet müdürlüğüne götürdü. Etkinlik alanında bulunan çocukların travmayı atlatması için oyunlara kalınan yerden devam edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079761/23-nisan-etkinliginde-bicakli-saldirgan-kabusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.