Çağatay Ulusoy gümbür gümbür geliyor, Terzi fragmanı yayınlandı

Kadrosunda Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek, Şifanur Gül, Berrak Tüzünataç ve Ece Sükan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı yeni Netflix dizisi 'Terzi' 2 Mayıs'ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Terzi'nin fragmanı izlendikten sonra Çağatay gümbür gümbür geliyor yorumları yapıldı.
Büşra Ünal
|
24 Nisan 2023, Pazartesi - 19:03
Çağatay Ulusoy gümbür gümbür geliyor, Terzi fragmanı yayınlandı

Bu sefer Terzi rolünde göreceğimiz Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi merakla bekleniyor.

Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek, Şifanur Gül, Berrak Tüzünataç ve Ece Sükan gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor. 

Dizi, 2 Mayıs’ta sadece Netflix’te yayınlanacak. 

yayınlanacak olan 'Terzi', geçmişe gömülmüş sırları gün yüzüne çıkaracak; aşk, aile, dostluk gibi kavramları yeniden sorgulatacak bir hikayeye odaklanacak.

Peki, Terzi Dizisinin Konusu Ne?

Ünlü terzi Peyami, en iyi dostunun müstakbel eşi için gelinlik dikecektir.  Ama hiç görmediği bu kız beklenmedik şekilde hayatına girecek, ve Peyami'nin sırlarına bir yenisi daha eklenecektir. 

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilen dizi 'Terzi’nin merakla beklenen tanıtım fragmanı yayınlandı.

İşte o Fragman;

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079868/cagatay-ulusoy-gumbur-gumbur-geliyor-terzi-fragmani-yayinlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.