Oyuncu Onur Tuna'dan evlilik ve çocuk açıklaması!

İspanya'nın haftalık magazin dergisi Semana'ya konuşan oyuncu Onur Tuna, çocuk sahibi olmak istediğini açıkladı.
Ecem Çetin
|
27 Nisan 2023, Perşembe - 10:24
Oyuncu Onur Tuna'dan evlilik ve çocuk açıklaması!

Yasak Elma, Mucize Doktor, Mahkum gibi dizilerde yer alan ünlü oyuncu  Onur Tuna İspanya'nın haftalık magazin dergisi Semana'ya açıklamalarda bulundu. 

Geçtiğimiz yıl meslektaşı  Yasemin Yazıcı ile yeni bir aşka yelken açan ve   mutlu bir beraberliği olan Onur Tuna “Evlenip çocuk yapmak istiyor musunuz?” sorusuna “Evet, gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorum. Ben baba olmak istiyorum ve umarım en kısa zamanda olur” dedi. 

“Gözleriniz vücudunuzda tercih ettiğiniz kısımlar mı?” sorusuna “Hayır, fiziğimde en beğendiğim şey gözlerim değil. Vücudumun gerçekten sevdiğim belirli bir kısmı yok ve sevmediğim bir şey de yok. Görünüşüme çok fazla önem vermediğimi söyleyebilirim. Kendime iyi bakmaya, sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyorum. Ama her zaman formda olmak zorunda olduğunu düşünmüyorum. Sadece sağlıklı olmaya ve kendime bakmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Onur Tuna’nın ilk sezonlarında rol aldığı ve Alihan karakterine hayat verdiği "Yasak Elma" dizisi İspanya’nın ünlü kanalı Antena 3’te her akşam yayınlanıyor.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2080162/oyuncu-onur-tunadan-evlilik-ve-cocuk-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.