Fatih Erbakan, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuştu

Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Fatih Erbakan, "7'li masanın karanlıklarına ülkemizi, milletimizi, devletimizi teslim etmemek adına Cumhur İttifakı'nın içerisinde yer aldık. Son derece stratejik bir duruş sergiledik"
Ecem Çetin
|
27 Nisan 2023, Perşembe - 16:17
Fatih Erbakan, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Küçükçekmece'de Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışında konuştu. 

Erbakan'ın konuşmasından satır başlıkları;

"Yeniden Refah Partimiz Cumhur İttifakı'nın zaferi için gayret ediyor. 14 Mayıs seçimlerimizin ülkemize, milletimize ve devletimize hayırlı ve uğurlu olmasını nasip eylesin. Yeniden Refah Partimiz 87 seçim bölgesinin tamamında kendi adaylarıyla, kendi amblemiyle seçimlere giriyor. Ancak Cumhur İttifakı'nın çatısı altında seçimlere giriyor ve cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın cumhurbaşkanımızı destekliyor."

"7'li masanın karanlıklarına ülkemizi, milletimizi, devletimizi teslim etmemek adına Cumhur İttifakı'nın içerisinde yer aldık. Son derece stratejik bir duruş sergiledik. Yeni nesillerimiz, ailelerimizin korunması için, önce ahlak ve maneviyat anlayışımızın bir gereği olarak bu adımı attık."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080217/fatih-erbakan-secim-koordinasyon-merkezinin-acilisinda-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.