Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu boşanıyor mu?

Söylemezsem Olmaz programına bağlanan gazeteci Onur Akay, Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül hakkında yeni iddialar ortaya attı.
Ecem Çetin
|
28 Nisan 2023, Cuma - 10:44
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu boşanıyor mu?

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz günlerde gittiği eğlence mekanında kadınlarla yakın temas kurduğu ve dans ettiği görüntüler, magazinde bomba etkisi yarattı. 

Sosyal medyada gündem olan ve günlerdir konuşulan iddianın ardından Doğulu hakkında bir söylenti daha ortaya atıldı. 

Kadir Doğulu'nun S baş harfli bir kadın ile beraber olduğu iddia edildi. Hatta Doğulu'nun S'yi elinde çiçek ve çikolata ile istemeye gittiği ve imam nikahı kıydığı öne sürüldü. 

Bunların ardından Doğulu sessizliğini bozdu ve açıklama yaptı. 

Doğulu, "Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok" ifadelerini kullandı.

İmam nikahı iddiasına ise Doğulu “Benim Neslihan’dan başka imam nikahlı eşim yok” açıklamasını yaptı.

Bu açıklama sonrası Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, Kadıköy'de el ele görüntülendi.

Bu yaşananların ardından Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Onur Akay, çok konuşulacak iddialar öne sürdü.  

"Boşanacak diyor"

Kadir Doğulu'nun kayınvalidesi ile konuştuğunu ifade eden Akay, "Kesinlikle kızım boşanacak diyor. Bu Neslihan'ın aldığı bir karar. Annesi kızımın boşanmasını istiyorum" dedi.

"İmam nikahı gerçek"

Onur Akay, "Kadir Doğulu'nun imam nikahı yaptığı gerçek. Ankara ODTÜ'de okuyan bir kızla yaptı. Neslihan hepsini biliyor. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080296/neslihan-atagul-ve-kadir-dogulu-bosaniyor-mu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.