Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinden kamera karşısında açıklama!

Magazinin uzun zamandır gündemi Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu.... Bir söyleşiye katılan çift, ihanet iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
Ecem Çetin
|
01 Mayıs 2023, Pazartesi - 17:02
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinden kamera karşısında açıklama!

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun çıktığı eğlence mekanında kadınlarla sarmaş dolaş görüntüleri sosyal medyada günlerdir konuşuluyor.

Magazin dünyasında bomba etkisi yaratan görüntüler sonrası çiften açıklama geldi. Hemen ardından ünlü çift, Kadıköy'de el ele görüntülendi.

Doğulu ve Atagül daha sonra ise soluğu Azerbaycan'da aldı. Beraber görüntülenen çift, Bakü'de aşk tazeledi. 

Son olarak ise, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu bugün katıldıkları bir üniversite söyleşinde ihanet sorusuna yanıt verdi 

"Bu gördüğüne neden inanmıyorsun da bunu merak ediyorsun?"

Atagül, "Bizim özümüze dair neyi merak ettiniz siz? Şu an gerçekten bunu mu merak ediyorsunuz? Bu gördüğüne neden inanmıyorsun da bunu merak ediyorsun? Çok takdir edilesi" şeklinde konuştu. 

Eşinin ardından konuşan Kadir Doğulu ise "Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi. Hepinizin hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği... Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. 'Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?' diye sorabilirsin. Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu haber silsileleri neden benim ailemle aramı bozarken sizin aranızı bozmuyor diye sorabilirsin" dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080669/neslihan-atagul-ve-kadir-dogulu-ciftinden-kamera-karsisinda-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.