Yapıcıoğlu: Saldırılar 14 Mayıs tavrımızın doğruluğunu teyit ediyor

Mersin'de partililere saldırıya tepki gösteren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, saldırıların 14 Mayıs seçimleri ile ilgili tavırlarının doğruluğunu teyit ettiğini belirtti.
Mevlüt Peker
|
01 Mayıs 2023, Pazartesi - 21:07
Yapıcıoğlu: Saldırılar 14 Mayıs tavrımızın doğruluğunu teyit ediyor

HÜDA PAR (Hür Dava Partisi) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Mersin'de Hür Dava Partisi’nin seçim standı görevlilerine düzenlenen saldırıya dair, "Bu saldırılar 14 Mayıs seçimleriyle ilgili tavrımızın doğruluğunu teyit etmiştir. Bu faşist zihniyetin kökü kazınıncaya kadar hürriyet ve adalet mücadelemiz sürecek." tepkisini gösterdi.

Yazılı açıklamasında Zekeriya Yapıcıoğlu, heybelerinde millete hizmet adına bir şey bulunmayanların, çapsızlıklarının konuşulmaması için HÜDA PAR’ı hedef gösterdiğini ifade etti.

Mersin'de HÜDA PAR’ın seçim bürosuna 5 gün önce de EYP (el yapımı patlayıcı) ile saldırı gerçekleştirildiğini hatırlatan Zekeriya Yapıcıoğlu, ifadelerini şu şekilde sürdürdü:

"Bugün de tanıtım standında görevli gençlerimize silahla ve bıçakla saldırdılar, 3 kardeşimizi yaraladılar. Acil şifalar diliyorum. Bu saldırılar 14 Mayıs seçimleriyle ilgili tavrımızın doğruluğunu teyit etmiştir. Bu faşist zihniyetin kökü kazınıncaya kadar hürriyet ve adalet mücadelemiz sürecek. Emperyalistlere, kuklalarına ve kiralık katillerine boyun eğmeyeceğiz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080696/yapicioglu-saldirilar-14-mayis-tavrimizin-dogrulugunu-teyit-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.