Kemal Kılıçdaroğlu polis adaylarına müjde

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde 100 bin güvenlik görevlisi alacaklarını belirterek "Normal mesailerini, görevlerini yapacaklar, polisleri yük altından çıkaracağız. Bu kadar yük olmaz!​" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
04 Mayıs 2023, Perşembe - 17:32
Kemal Kılıçdaroğlu polis adaylarına müjde

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğdelilerle buluştu.

Mitingde bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, polislerin sıkıntılarına dikkat çekti. Polisler arasında intihar vakalarının arttığını ifade eden Kılıçdaroğlu " Günde 13-14 saat çalıştırılıyorlar. 24 saat çalışanı var. Bunlar insan kardeşim, robot değiller! Alıyorsun, 'nöbet tut' diyorsun. Ne yiyecekler, ne içecekler, onu bile sormuyorlar! Günün 24 saatinde koruyorlar. O nedenle 100 bin güvenlik görevlisi daha alacağız. Normal mesailerini, görevlerini yapacaklar, polisleri yük altından çıkaracağız. Bu kadar yük olmaz! " ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının satır başları şöyle oldu:

"Mal varlıklarını yurt dışına nasıl kaçırdıklarını biliyorum"

Kul hakkı yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz. Bekliyoruz, onlar da söylesinler. Ama tık yok. Bir yılda 418 milyar doları nasıl hiç ettiklerini, mal varlıklarını yurt dışına nasıl kaçırdıklarını biliyorum.

" Çiftçiyi toprağa küstürmeyeceğiz"

Hiçbir çifti ve üretici asla zarar etmeyecek. Havza bazlı planlama getireceğiz. Maliyet artı makul kart, eşittir taban fiyat olacak. Ne zaman makul karın altına düşerse devlet olarak biz karşılayacağız. Çiftçiyi toprağa küstürmeyecek. Köylerimiz boşalıyor ama onlarda tık yok. Köylerde çalışan bütün kadınlar ve gençlerin sosyal güvenlik primini ödeyeceğiz. Üreten her kadın ve genç zamanı geldiğinde emekli olacak, kimseye muhtaç olmayacak. Adalet için 450 kilometre yürüdüm. Bu ülkeye adalet lazım. İranlı bilgin Sadi ne demiş: Adalet olmayınca olmuyor! Dünyanın bütün nehirleri adalete susamış insanların, susuzluğunu bitirmeye yetmez.

" Yalan niye söylüyorsunuz? "

 Kim terör örgütlerinin yanında durursa, kim onlarla beraber olursa, kim onların yanına hakimi, savcıyı gönderirse Allah belasını versin. Terör örgütünün saldırısına uğrayan benim. Bu beyler çocuklarına paralı askerlik yaptırırken çocuğunu askere gönderen birisiyim. Yalan niye söylüyorsunuz? İnsan Allah'tan korkar!

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081046/kemal-kilicdaroglu-polis-adaylarina-mujde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.