Kılıçdaroğlu'na suikast iddialarına CHP'den doğrulama

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast girişimi iddialarına ilişkin "Duyumlar almadığımızı söyleyemeyiz. Ancak devletin bu konuda duyarlılık göstereceğine inanıyoruz" açıklamasında bulundu.
Ankara Masası
|
13 Nisan 2023, Perşembe - 09:10
Kılıçdaroğlu'na suikast iddialarına CHP'den doğrulama

Cumhuriyet gazetesine konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na suikast girişimi gerçekleştirilebileceğini iddia etti.

Özdağ, geçmişte de siyasi ve gazetecilere suikast gerçekleştirildiğini belirterek "Seçime az bir zaman kala Kılıçdaroğlu’nun adaylığı kesinleştikçe suikast girişimi ihtimalini de daha çok düşünmek gerekiyor. Bu nedenle koruma tedbirlerini artırmak gerekiyor” dedi.

CHP'den iddialara doğrulama

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak ise suikast iddialarını doğrular nitelikte açıklamalarda bulundu. "Duyumlar almadığımızı söyleyemeyiz" diyen Toprak "Ancak devletin bu konuda duyarlılık göstereceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu konuda devlete güvendiklerini söyleyen Toprak, “Devletin elinde istihbarat imkanı var. Bu konuda deneyimli, namuslu insanlar var. Onlara güveniyoruz. Bu ihbarları gözden geçiriyorlardır” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078593/kilicdarogluna-suikast-iddialarina-chpden-dogrulama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.