Kızılcık Şerbeti dizisine o isim dahil oldu!

Yiğit Dikmen, Serdar karakteriyle Kızılcık Şerbeti dizisine katıldı. Dikmen, bu akşam yayınlanacak yeni bölümle izleyici karşısına çıkacak.
Ecem Çetin
|
05 Mayıs 2023, Cuma - 15:09
Kızılcık Şerbeti dizisine o isim dahil oldu!

Cuma akşamları Show TV ekranında reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisine yeni bir isim dahil oluyor... 

Dizinin kadrosuna  genç kuşağın sevilen isimlerinden Yiğit Dikmen, Serdar karakteriyle dahil oldu. Dikmen,  bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Sönmez (Aliye Uzunatağan) ve Mustafa’nın (Emrah Altıntoprak) ortak olduğu lokantanın müşterisi olan Serdar’ın yolu Çimen’le (Selin Türkmen) kesişecek. Çimen ve Serdar’ın tanışmasıyla yaşanacak sürpriz gelişmeler ise dizide tansiyonu daha da yükseltecek.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor. 

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081157/kizilcik-serbeti-dizisine-o-isim-dahil-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.