Sancar: Türkiye’nin tarihini yeniden yazacağız

Şanlıurfa'da konuşan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, "Bu topraklarda bu ülkenin tarihini yeniden hep birlikte yazacağız" dedi.
Mevlüt Peker
|
08 Mayıs 2023, Pazartesi - 20:02
Sancar: Türkiye’nin tarihini yeniden yazacağız

Şanlıurfa 18 Mart Çanakkale Caddesi'nde gerçekleştirilen mitinginde konuşan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, kendisinin de Yeşil Sol Parti’den milletvekili adayı olduğu Şanlıurfa'nın, 14 Mayıs seçimlerinde Yeşil Sol Parti'nin adaylarını TBMM’ye göndermeye hazır olduğunu ifade etti.

adalet, barış, demokrasi, değişim, eşitlik ve özgürlük için mücadele ettiklerini savunan Mithat Sancar, partisinin yeni dönemde güçlenerek TBMM’ye gireceğine inancını ifade etti. Sancar, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Urfa'ya refah, özgürlük, barış, adalet bizimle gelecek. Sevgili kardeşlerim. Urfa'nın aziz halkları insanlık tarihi bu topraklarda başladı. Şimdi biz bu ülkenin tarihini yeniden yazmaya geliyoruz. Bu topraklarda yazacağız. Bu topraklarda bu ülkenin tarihini yeniden hep birlikte yazacağız. Özgür, aydınlık yarınları bizler kuracağız. Sizlere inanıyoruz. Sizlere güveniyoruz. İnşallah 14 Mayıs'ta bu ülkenin aydınlığına, aydınlığa giden yolda Urfa'nın kadim meşaleleri en gür şekilde göğe yükselecek. Hepiniz, hepimiz bu mücadelede kararlıyız ve inançlıyız."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081483/sancar-turkiyenin-tarihini-yeniden-yazacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.