Meral Akşener'den Kemal Kılıçdaroğlu'na destek!

Meral Akşener, AK Parti mitinginde kendi adına açılan pankarta Tuncer Akşener ile birlikte mutfakta çekildikleri fotoğrafla yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayarak destek verdi.
Ecem Çetin
|
09 Mayıs 2023, Salı - 11:55
Meral Akşener'den Kemal Kılıçdaroğlu'na destek!

AK Parti mitinginde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının ve " Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz" sözlerinin yer aldığı pankart gündem olmuştu. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu o anları paylaşarak, "Bu derece aşağıladığınız, hakaret vesilesi olarak gördüğünüz biz karılar(kadınlar) size sandıkta gününüzü göstereceğiz, öyle böyle değil hem de! “Türk Karı Kuvvetleri” :) Can Yücel’e saygıyla… Tüm kadınlarla birlikte #SanaSöz " notunu düştü. 

"Bu fotoğrafı pankartınıza koyun"

Kılıçdaroğlu'da Kaftancıoğlu'nun paylaşımını alıntılayarak, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in eşi Tuncer Akşener ile birlikte mutfakta çay doldururken çekilen bir fotoğrafını paylaştı ve şu sözleri yazdı;

"Biz hayatı paylaşmaktan gurur duyarız. Alın şimdi bu fotoğrafı pankartınıza koyun. Sevgili genç mütedeyyin kadınlar, size aylarca “kazanımlarınızı kaybedersiniz” propagandası yapanlar, tüm haklarınızı 3-5 oya sattılar. Bay Kemal asla kazanımlara dokunmaz!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını alıntılayarak destek paylaşımda bulundu.

"Gurur duyuyorum"

Akşener,   şu ifadeleri kullandı;

"13. Cumhurbaşkanımız Kemal Bey ve eşimi mutfakta görmekten ben de gurur duyuyorum. Çünkü “Kadın işi” “erkek işi” yoktur. “İnsan işi” vardır, paylaşmak vardır, yardımlaşmak vardır. Unutturmaya çalışanlara 14 Mayıs’ta hep birlikte hatırlatacağız… "

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081546/meral-aksenerden-kemal-kilicdarogluna-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.